Acceptarea condițiilor

Prin accesarea acestui site web şi/sau a oricărei pagini a acestuia sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii de utilizare, nu accesaţi acest site.

Descrierea serviciilor

Site-ul nostru vă oferă o gamă largă de software-uri, împreună cu acestea vă oferim instrucţiunile de instalare rapidă.

Introducere

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului casaiancu.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

Drepturile asupra conținutului site-ului

S.C. Casa Iancu (denumită în continuare Casa Iancu), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicaţiilor software.

Casa Iancu deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilati, dezasamblaţi aplicaţia software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea Casa Iancu, care îşi rezerva dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului casaiancu.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la păgâni, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Casa Iancu. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Casa Iancu.

Accesul şi utilizarea paginii casaiancu.ro sunt gratuite şi au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informaţiile necesare în cel mai uşor şi rapid mod posibil, conform cerinţelor fiecăruia.

Informaţiile prezente pe Casaiancu.ro sunt de interes general şi sunt puse la dispoziţia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei păgâni se înţelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteţi copia şi tipări conţinutul paginii casaiancu.ro pentru folosinţa dumneavoastră personală, fără intenţii comerciale. În orice alte situaţii, conţinutul casaiancu.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimţământul explicit al reprezentanţilor casaiancu.ro.

Neangajarea răspunderii

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor Casa Iancu. Casa Iancu nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

 • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
 • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 • inexistentă pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor său alte componenţe care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, Casa Iancu nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informaţiile prezentate pe site cu privire la produsele casaiancu.ro, preţuri, informaţii, campanii şi promoţii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conţinutul site-ului casaiancu.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta şi nu poate angaja răspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conţinutul paginii web casaiancu.ro, a informaţiilor şi a altor materiale prezentate de Comunitatea casaiancu.ro nu reprezintă o consultaţie juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare şi cotine, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate să intervină. În prezent există foarte puţine îndrumări cu privire la implementarea GDPR şi este posibil ca Autorităţile de Supraveghere să aibă puncte de vedere diferite faţă de cele exprimate în acest şablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instansele de judecată vor interpreta Regulamentul.

casaiancu.ro nu face nicio declaraţie, promisiune sau garanţie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conţinut, al îndrumărilor şi a consultanţei, nu îşi asumă nicio obligaţie de rezultat sau diligenta faţă de nicio persoană, exclud în mod expres şi neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conţinutului.

Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte. Casa Iancu nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Casa Iancu prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

Informații oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul casaiancu.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Casa Iancu; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către Casa Iancu a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activităţi întreprinse de Casa Iancu şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Casa Iancu va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Cum plătesc?

Plată prin Card pe site-ul casaiancu.ro

 • se pot efectua plăţi online cu cardul (personal sau al firmei);
 • cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD;
 • nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii;

Pentru finalizarea oricărei tranzacţii trebuie furnizat:

 • codul cardului (toate cifrele de pe faţa cardului, fără spaţii);
 • data de expirare;
 • ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe bandă cu semnătura ta.

Cum comand?

Pasul 1

 • După ce ai ales produsul pe care îl doreşti apasă pe butonul "Adaugă în coş". Produsul va fi adăugat în coşul tău de cumpărături.

Pasul 2

 • Pentru a vedea ce produse ai selectat apasă butonul "Coşul meu".

Pasul 3

 • După ce ai adăugat toate produsele pe care vrei să le cumperi apasă butonul "Coşul meu", iar apoi dacă vrei să finalizezi comanda apasă "Finalizează cuparaturile".

Pasul 4

 • dacă nu te-ai logat înainte de a începe cumpărăturile ţi se va deschide o nouă ferestra în care trebuie să introduci adresa de e-mail şi parola;
 • dacă eşti deja logat trebuie doar să introduci datele de contact care vor fi folosite pentru a lua legătura cu tine şi pentru a-ţi fi livrate produsele ulterior.
 • Dacă nu ai un cont, va apărea o fereastră în care vă puteţi creea unul.

Politica de Retur pentru produsele digitale

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014, articolul 16, punctul m, fac exceptie de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe e-mail, website sau orice canal de comunicare electronica).

m) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material

Aceste produse pot fi nefunctionale din cauza unei greseli de transmitere a cheilor de produs, de exemplu: trimiterea unei chei de la alt produs fata de cel comandat sau stergerea din greseala a unei litere sau cifre din cheia de produs facand aceasta cheie sa fie incompleta.

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

In cazul in care doriti sa returnati produsele achizitionate, NEXPEDIA SOFTWARE S.R.L. va garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului.

Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te