Serviciul de fumigare la rece a suprafetelor inchise

Cui i se adreseaza acest serviciu?

Acest serviciu se adreseaza tuturor  persoanelor fizice si juridice care au probleme cu infestarea prin aparitia gandacilor. Produsul pe care il promovam prin acest serviciu se numeste Bios Wood Fumigation si este un produs in totalitate natural, biologic pe baza de ulei de cedru.

Rezultatele sunt uimitoare intrucat dupa fumigare si deschiderea geamurilor pentru aerisire, rezultatele sunt evidente, imediat.

Serviciul il aplicam in special pentru peretii caselor de lemn infestat, in prize, intrerupatoare unde nu se mai poate patrunde si unde prin fumigare eliminam orice tip de carie, gandac sau arthropod.

Deasemenea se poate aplica oriunde in casa omului. Bios Wood Fumigation este produs natural care nu va ataca niciodata sanatatea animalelor de casa, a copiilor sau a d-voastra, dupa aplicare. Dupa aplicare si aerisire agandacii sunt eliminati iar in casa va persista pentru 2-3 zile miros de padure.

Bios Wood Fumigation se aplica in bucatarie, in dressing, pe haine direct, pe mobila, pe canapele, pe biblioteca de carti, pe carti si absolute nimic nu ramane murdar, uleios sau umed, nimic nu se deterioreaza.

Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te