Serviciu fumigare in gradina impotriva insectelor

Pentru eliminarea insectelor de orice fel, fie ca sunt insecte de gradina, muste, tantari, paianjeni, va propunem un servicu de dezinsectie dar ecologic pentru om si mediu. Dupa cum stiti, mare parte din produsele de eliminare a insectelor sunt extrem de periculoase pentru om. Imediat dupa aplicare si in timpul aplicarii omul trebuie sa poarte masca, sa nu atinga suprafetele, in special copiii.

Noi va propunem o solutie sigura pentru copii si pentru familia d-voastra si in acelasi timp sa scapati de insectele din curte din aer, din pomi. Copiii dumneavoastra vor putea sa calce pe iarba tratata la 2 ore dupa aplicarea produsului prin fumigare, vor putea sa stea in picioarele goale pe iarba fara sa fie afectat in vreun fel, nici de solutia noastra aplicata dar nici de insecte.

Produsul nostru este pe baza de ulei de cedru, un produs natural, recunoscut inca din antichitate, fara efecte adverse. Fiind un produs pe baza de ulei, acesta va avea si o remanenta indelungata, intrucat ploile nu-l spala cu usurinta.

CUM ACTIONEAZA PRODUSUL NOSTRU: dupa aplicare, acesta nu otraveste insecta , ci o paralizeaza, opreste ireversibil eclozarea oualelor depuse de insecte.

CUM NE AFECTEAZA PE NOI, OAMENII, COPIII NOSTRI: produsul nu prezinta nici un efect advers asupra omului iar gazul eliminat, de fapt un este gaz, este o pulbere lichida foarte fina cu miros de ulei de cedru.

CUM ESTE AFECTAT MEDIUL INCONJURATOR, COPACII, IARBA, FLORILE, GRADINILE IN GENERAL: produsul are efect doar asupra insectelor, plantele si copacii sunt protejate, produsul nu are nici o actiune asupra acestora.

UNDE SE APLICA: in toata gradina , in iarba, printre copaci fructiferi sau brazi, pe terase, pe plase de tantari, pe ramele geamurilor, pe beton, tencuiala decorativa sau lemn.

GARANTII: va garantam ca produsele noastre au efect asupra insectelor si doar asupr lor.

Preturi, in Bucuresti si Ilfov:

1. pana in 50 mp: 300lei+TVA

2. intre 50-100mp: 350lei+TVA

3. intre 100-200mp: 400lei+TVA

4. intre 200-300mp: 500lei+TVA

5. Pentru suparfete mai mari sau abonamente , va rugam sa ne contactati la: +40 733 022 567


Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te