Servicii de termoizolare si fonoizolare cu fibre de celuloza

Echipa noastra va poate monta izolatia cu fibre de celuloza, cu utilaj special de injectat materialul celulozic, beneficiind de calitatea unei lucrari de termoizolare si fonoizolare pe termen lung si cu factori de confort intern performanti, prin care viata d-voastra se imbunatateste permanent.

Avantajele termoizolarii si fonoizolarii cu fibre de celuloza:

1. Economisiti peste 20% din factura de energie

Fibra de celuloza devine parte din lemnul montat la mansarda sau in casa, ambele elemente avand celuloza la baza. Astfel  se pastreaza o temperatura racoroasa  pe timpul verii si o zona de confort calduroasa pe timpul iernii. Eficienta izolatiei realizata de noi cu fibre de celuloza este vizibila in reducerea facturii d-voastra de energie electrica.

2. FONOIZOLARE

3. TERMOIZOLARE LA FURNALE

4. Absoarbe 90% din zgomote

5. Datorita modului de injectare (fibra de celuloza patrunde in cele mai mici spatii) si a densitatii mult mai mari 55kg-60kg/m3, in comparatie cu alte tipuri de izolatie, fibra de celuloza ofera o reducere superioara a transferului de zgomot prin acoperisuri, pardoseli si pereti.

Celuloza ignifuga, rezistenta superioara la foc

Fibra de celuloza este ignifuga, in plus, este cu 57% mai rezistenta la flacara decat orice alt tip de izolatie.

Serviciile noastre vin in completare cu servicii de ignifugare lemn, serviciu pentru care suntem autorizati IGSU. Astfel benefiati de o protectie completa impotriva focului.

OFERTA SPECIALA: la achizitia serviciului de termoizolare cu fibre de celuloza OFERIM GRATUIT si serviciul de ignifugare a lemnului.

Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te