Servicii de ingifugare lemn

Servicii de ignifurare lemn, monumente, castele, case vechi, case din lemn, mansarde si structuri de lemn. Ignifugarea, cerinta esentiala in constructii si amenajari.

Pentru ignifugarea materialelor si elementelor de constructii combustibile este obligatorie utilizarea numai a produselor avizate de Comandamentul Trupelor de Pompieri, produse Agrementate sau cu Certificat de punere pe Piata.

Producatorii si, dupa caz, furnizorii produselor ignifuge sunt obligati sa livreze numai produse corespunzatoare standardului de firma sau normei interne si sa obtina avizul Comandamentului Trupelor de Pompieri si agrementul tehnic pentru produsele noi . De aceia este mult mai sigur ca utilizatorul de produs ignifug, cumparatorul in speta, sa intrebe daca produsul a fost sau nu avizat de catre Comandamentul trupelor de Pompieri.

Dupa tratarea cu produse ignifuge a lemnului, materialelor si produselor pe baza de lemn (placi din aschii de lemn, placi din fibre de lemn etc) si a materialelor textile trebuie sa se reduca posibilitatea acestora de a se aprinde usor si de a arde in continuare.

In sensul legii 10/1995, ignifugarea reprezinta intarzierea aprinderii materialelor combustibile dar nu se elimina posibilitatile de ardere a materialelor protejate.

Lucrarile de ignifugare vor fi executate de personal instruit si atestat in acest scop, cu respectarea stricta a instructiunilor de utilizare elaborate de producator, tehnologie de aplicare, consum specific.

La expirarea perioadei specificate de producator pentru mentinerea calitatii in timp a ignifugarii (de suprafata, prin impregnare) este obligatorie reignifugarea intregii suprafete protejate anterior, respectiv a intregului material ignifugat prin impregnare.

Broker Trading Business SRL, este firma autorizata la ignifugare. Autorizatie seria A, nr. 1131 din 12.07.2011.

Printre lucrarile executate la ignifugare se afla:

  • Palatul Mogosoaia
  • Palatul BCR din Piata Universitatii

Broker Trading Business SRL, este producator al produsului Bios Wood Ignifug, produs autorizat la ignifugare prin Certificatul de punere pe Piata Seria C nr. 0008 din 07.12.2012.

Ca firma autorizata la ignifugare detinem cunostintele necesare si autorizarea de a aplica produse ignifuge atat pe lemnul de constructii, nefinisat cu lacuri, baituri, etc cat si pe lemnul finisat cu produse de tip lacuri, baituri, existente in baruri, restaurante, cluburi.

   

Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te