Clientii care comanda de pe CasaIancu.ro beneficiaza de drept de retur sau renuntare la cumparare.

Cumparatorul care doreste sa faca un retur sau sa renunte la cumparare va completa si trimite formularul de retur la adresa office@casaiancu.ro.

Produsele se returneaza in maximum 30 de zile calendaristice de la achizitie.

Cumparatorul trebuie sa prezinte in original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeste achizitionarea produselor in cauza (si documentele insotitoare)

Costul returului cade in sarcina Cumparatorului. Eventualele taxe de manipulare percepute nu se returneaza.

Daca se agreaza inlocuirea cu un alt produs, in cazul in care produsul este mai scump, Cumparatorul va plati diferenta, iar daca valoarea produsului inlocuitor este mai mica, Cumparatorul va primi rambursarea partiala corespunzatoare.

In cazul in care Cumparatorul doreste returnarea banilor, termenul maxim legal este de 14 de zile de la confirmarea returului, dar nu inainte ca produsul retur sa ajunga la punctul de livrare Casa Iancu.

Sunt exceptate de la dreptul de renuntare la cumparare urmatoarele produse (conform art. 16 din OUG34/2014 actualizata):

• Produsele aprovizionate pe baza de comanda speciala;

• Produse sigilate care au fost desigilate de Consumator;

Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator

In cazul livrarii in alta cantitate sau a unui alt produs, Cumparatorul trebuie sa semnaleze incidentul Vanzatorului in maxim 24 de ore de la receptia efectiva pentru a putea returna produsul. In acest caz, transportul si manipularea sunt gratuite pentru client.

Produsele se vor returna in starea in care au fost primite, in ambalajul original, cu foliile protectoare intacte, cu toate accesoriile, cosumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

In permanenta actualizam site-ul cu informatii si dorim acestea sa fie cat mai precise posibil. Rareori acestea pot contine mici erori, precum: fotografia sa fie diferita, specificatiile produsul pot fi modificate ulterior de producator fara un preaviz sau pot contine erori de procesare.

Va rugam sa ambalati cu grija produsele care doriti sa le returnati, deoarece in cazul in care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului din cauza ca nu au fost bine ambalate nu vom returna contravaloarea produselor.

Nu se accepta returnarea produselor folosite sau asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate.

Cumparatorii ce realizeaza comenzi online pe casaiancu.ro, au dreptul sa refuze produsul, daca considera ca s-a razgandit, dar au obligatia sa plateasca costurile survenite cu transportul si logistica de transport.

Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te