Impermeabilizant pentru haine,corturi si incaltaminte, Nano Protect Textile

NANO-PROTECT® asigura protectie igienica pentru toate tipurile de suprafete textile exemplu: sintetice, lana ,matase, bumbac, lenjerie de pat, fete de masa, cearsafuri, jaluzele, corturi si textile tehnice, textile rezidentiale, scutece, etc.

Citiți mai mult
143,00 LEI (inclusiv TVA)
In stoc
Cod SKU:
NPT
Descriere

NANO-PROTECT ® pentru textile si piele

Imaginea asupra tratamentelor de sparafata indica la prima vedere doar suprafete dure, tari, rigide, cu utilizare diversa. Iata insa ca Nano protect®pentru textile revolutioneza industria textile, prin tehnologia de hidrofobizare a firelor, tesaturilor, articolelor de imbarcat si incaltat. Utilitatea acestor noutati nu vine doar ca idée practica pentru incaltarile copiilor care nu se mai murdaresc in noroaie sau care nu se mai pateaza pe hainute la masa. Nano protect®pentru textile se pliaza perfect in primul rand pe ideea de igiena si curatenie, caracteristica esentiala in viata noastra si a copiilor nostril.

Aplicatiile acesui produs sunt regasite in toate institutiile: spitale, autoserviri, restaurant, case de batrani, gradinite, scoli, etc. Fiecare din aceste institutii ajunge la un moment dat sa spele si sa arunce anumite articole textile ale caror pete nu se mai curata.

Nano protect®pentru textile previne murdaria si retine petele sa nu intre in fibra textila. Nano protect®pentru textile devine un invelis exterior al produsului textil, invizibil cu ochiul liber dar ale carui efecte sunt simtite si vizibile pentru timp indelungat.


Domeniu de aplicare:

NANO-PROTECT ®este o solutie gata de utilizare, transparenta pentru suprafete textile din industrie si comert .

NANO-PROTECT ®este o solutie nanotehnologica de protectie igienica , de lunga durata cu proprietati hidrofuge

NANO-PROTECT ®asigura protectie igienica pentru toate tipurile de suprafete textile exemplu: sintetice, lana ,matase, bumbac, lenjerie de pat, fete de masa, cearsafuri, jaluzele, corturi si textile tehnice, textile rezidentiale, scutece, etc.


Compozitie:
Produs pe baza de SiO2 si apa .

Caracteristici ale produsului:

  • Hydro si oleofoba
  • Nici o influenta negativa asupra aspectului vizual
  • Utilizat pentru produse din textile si piele
  • Aplicarea prin pulverizare extreme de usoara
  • Lasa suprafata tratata sa respire
  • Inofensiv fiziologic
  • Perioada scurta de uscare
  • Ecologic, utilizat in alimentatie publica
  • Rezistenta la temperatura : pana la 450 ° C ( temperatura de varf )


Tehnica de aplicare:

NANO-PROTECT ®este un produs gata de utilizat si nu trebuie sa fie amestecat .

Pentru a obtine un efect de durata textilele trebuie sa fie curatate/spalate si uscate.

NANO-PROTECT ®pentru textile trebuie pulverizat de la o distanta de 15 cm pe textile . O protectie optima este realizata prin pulverizare de doua sau de trei ori umed - pe - umed la suprafata textila . Produsul trebuie aplicat cat mai uniform pe suprafetele textile , recomandat pe ambele fete unde este necesar.Pentru eficienta produsul trebuie aplicat din abundenta.

In cazul suprafetelor problematice si sensibile, va recomandam sa testati produsul de stabilitate pe o zona ascunsa .

Temperatura de depozitare:
4 ° C pana la +30 ° C


Perioada de valabilitate:

Termenul de valabilitate pentru un ambalaj sigilat ( original) este de cel putin 2 ani.

Odata deschis , produsul trebuie depozitat uscat si racoros si utilizate in termen de 6 luni.


Timp de uscare / Intarirea substratului aplicat:

De indata ce produsul aplicat s-a uscat pe material, acesta poate fi impachetat si stocat . Daca se doreste poate fi calcat fara griji, produsul rezistand pana la 450°C

O intarire optima este obtinuta dupa o perioada de uscare de 24 de ore la temperatura ambianta ( 20 ° C / rH65 % ), dar procesul de intarire poate fi accelerat de caldura suplimentara .


Consum:

Consumul de NANO-PROTECT ® pentru textile si piele depinde de

capacitatea de absorbtie a suprafetei si variaza de la 20 la 50 g/m2 .


Instructiuni de curatare:
Petele proaspete sunt absorbite cu o carpa/servet absorbant .

Atentie: Nu frecati ! In cazul petelor uscate se pulverizeaza apa sau apa cu foarte putin detergent si apoi se absoarbe cu un servent absorbant. Procesul se repeat pana cand pata este eliminata

Sa respecte instructiunile producatorului de textile.

Atentie: Utilizati doar agenti de curatare potriviti suprafetei de curatat.

Atentie: Recomandam purtarea manusilor.In caz de contact cu pielea , clatiti cu apa.Nu inghititi. A se evita contactul cu ochii. La contactul cu ochii sau mucoasa a se clati imediat cu apa. In caz de simptome, solicitati ajutor medical. A nu se lasa la indemana copiilor.

Responsabilitatea aplicarii produselor revine aplicatorului de produs.

Toate informatiile furnizate sunt bazate pe cunoasterea nano tehnologica de ultima ora si reprezinta exemple de aplicare.Datorita conditiilor si diverselor suprafete de aplicat cumparatorul / utilizatorul nu este exonerat de obligatia de a verifica profesional pe propria raspundere materialele noastre cu privire la compatibilitatea lor pentru scopul propus in conformitate cu conditiile de obiecte respective . In toate celelalte privinte se aplica conditiile noastre generale de vanzare .

Citiți mai mult
Detalii produs
NPT
Recenzii
Fără comentarii

Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te