Nano Protect Spray pentru lemn, 100 ml

Nano Protect® pentru lemn este un produs hidrofob permanent pentru lemn pe baza de SiO2 ce sigileaza porii exteriori ai lemnului ce se aplica direct pe lemn sau peste diverse pelicule de lac, lasura.

Citiți mai mult
75,00 LEI (inclusiv TVA)
In stoc
Cod SKU:
NPSPL100ML
Descriere

Nano Protect® pentru lemn este un produs hidrofob permanent pentru lemn pe baza de SiO2 ce sigileaza porii exteriori ai lemnului ce se aplica direct pe lemn sau peste diverse pelicule de lac, lasura.

NANO-PROTECT ® pentru: lemn, OSB, PAL, MDF, ETC.

FISA TEHNICA

Domeniu de aplicare :

NANO-PROTECT® pentru lemn este o solutie gata de utilizare, transparent, pentru suprafete lemnoase cu/fara finisaj din industrie si comert.

NANO-PROTECT® pentru lemn este o solutie nanotehnologica de protectie de lunga durata cu proprietati hidrofuge folosit pentru parchet, dusumele, saune, mobilier exterior, structuri din lemn.

Compozitie:
Produs pe baza de SiO2 si apa.

Caracteristici ale produsului:

 • Hydrofob, rezistent la UV
 • Permanent
 • Nici o influenta negativa asupra aspectului vizual
 • Aplicarea prin pulverizare extrem de usoara
 • Lasa suprafata tratata sa respire
 • Inofensiv din punct de vedere fiziologic
 • Perioada scurta de uscare
 • Ecologic, utilizat si in alimentatie publica
 • Biocompatibil
 • Rezistenta la temperatura : pana la 450 °C (temperatura de varf)
 • Fara miros
 • Necoroziv, neiritant

Tehnica de aplicare :

NANO-PROTECT ® pentru lemn este un produs gata de utilizat si nu trebuie sa fie amestecat .

Pentru a obtine un efect de lunga durata materialul lemons trebuie sa fie curat si degresat.

NANO-PROTECT ®pentru lemn trebuie pulverizat de la o distanta de 15 cm pe lemn. O protectie optima este realizata prin pulverizare de doua sau de trei ori umed - pe - umed pe suprafata lemnoasa . Produsul trebuie aplicat cat mai uniform.

Pentru aplicare pe pelicule (nonuleioase) se pulverizeaza o cantitate relative mica si se imprastie cu o laveta. Excesul este lasat sa se usuce.

In cazul suprafetelor problematice si sensibile , va recomandam sa testati produsul de stabilitate pe o zona ascunsa .

Temperatura de depozitare: 4 ° C pana la +30 ° C

Perioada de valabilitate: Termenul de valabilitate pentru un ambalaj sigilat (original) este de cel putin 2 ani. Odata deschis, produsul trebuie depozitat uscat si racoros si utilizate in termen de 6 luni.

Timp de uscare / Intarirea substratului aplicat: De indata ce produsul aplicat s-a uscat pe material, acesta poate fi impachetat si stocat . O intarire optima este obtinuta dupa o perioada de uscare de 24 de ore la temperatura ambianta ( 20 ° C / rH65 % ), dar procesul de intarire poate fi accelerat de caldura suplimentara .

Consum: Consumul de NANO-PROTECT ® pentru lemn si piele depinde de capacitatea de absorbtie a suprafetei si variaza de la 20 la 50 g/m2 .

Instructiuni de curatare: Petele proaspete sunt absorbite cu o carpa/servet absorbant .

Atentie: Nu frecati ! In cazul petelor uscate se pulverizeaza apa sau apa cu foarte putin detergent si apoi se absoarbe cu un servent absorbant. Procesul se repeat pana cand pata este eliminata. Sa respecte instructiunile producatorului de lemn.

Atentie: Utilizati doar agenti de curatare potriviti suprafetei de curatat.

Atentie: Recomandam purtarea manusilor. In caz de contact cu pielea, clatiti cu apa. Nu inghititi. A se evita contactul cu ochii. La contactul cu ochii sau mucoasa a se clati imediat cu apa. In caz de simptome, solicitati ajutor medical. A nu se lasa la indemana copiilor.

Responsabilitatea aplicarii produselor revine aplicatorului de produs.

Citiți mai mult
Detalii produs
NPSPL100ML
Recenzii
Fără comentarii

Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te