Lac pentru Parchet Rezidential

Auto-sigilant transparent pe baza de apa, de tip single-pack, pentru parchet rezidential

Citiți mai mult
80,00 LEI (inclusiv TVA)
Greutate
  • 1L
  • 3L
  • 5L
  • 10L
  • 20L
In stoc
Cod SKU:
LPPR
Descriere

Auto-sigilant transparent pe baza de apa, de tip single-pack, pentru parchet rezidential

Lac pentru parchet residential 63 este un auto-sigilant transparent pe baza de apa, de tip single-pack, pentru parchet. Pentru caracteristicile sale de elasticitate si duritate de suprafata, acest produs are o rezistenta fizico-chimica buna.

Are proprietati antispumante excelente atunci cand este aplicat cu rola si pensula.

Aplicat prin pulverizare nu apar probleme de aderenta intre straturi.

Are o transparenta excelenta chiar si la un nivel scazut de luciu.

Poate fi aplicat fara un strat de baza de bariera la prima mana pe lemn uleios sau rasinos. Totusi, recomandam o verificare inainte de a incepe aplicarea.

Formula sa garanteaza absenta expresiilor de risc de pe eticheta

Se recomanda pentru podele pentru uz rezidential.

Metoda de utilizare
Pe suprafetele netratate umpleti fisurile folosind LP 63 amestecat cu rumegusul obtinut prin netezirea podelei din lemn. Pentru a facilita prelucrabilitatea pastei obtinute, se dilueaza cu putina apa.

Cand materialul de umplere s-a uscat, slefuiti cu atentie podeaua folosind smirghel de 80-120. Indepartati praful de slefuit cu un aspirator inainte de aplicarea stratului de acoperire.

Aplicati primul strat folosind o rola sau o pensula. Asigurati-va ca produsul este bine imprastiat si ca nu exista zone de acumulare.

Dupa 3-4 ore, cand uscarea este finalizata, produsul este gata de slefuire. Este de preferat ca slefuirea sa se faca manual folosind smirghel cu granulatie de 150-180 sau cu sisteme mecanice utilizand coala abraziva de 220-240. Apoi aplicati un al doilea strat. Inainte de a aplica cel de-al treilea strat slefuiti cu smirghel de 240-320.

Nu lasati sa se formeze acumulari in nicio zona si asigurati-va ca produsul este imprastiat uniform si cu greutatea recomandata de aplicare de aproximativ 70-80 g/m² pentru fiecare strat. Acest lucru poate fi realizat cu usurinta utilizand o pensula normala. Greutatile mai mari de aplicare necesita timpi de uscare mai indelungati.

Cum sa curatati si sa intretineti
Pentru a curata podeaua acoperita cu LP 63, se recomanda utilizarea unei carpe moi cu apa si sapun neutru.

Evitati utilizarea detergentilor si a cerurilor care contin solventi agresivi.

In cazul lucrarilor de intretinere, curatati bine podeaua cu smirghel de 150, apoi indepartati majoritatea murdariei, prafului si nisipului. Aplicati unul sau doua straturi de LP 63 asa cum este indicat in Fisa tehnica.

Instructiuni speciale
Aplicarea accidentala a straturilor groase de produs poate provoca pete si urme de scurgere si incetineste uscarea intr-o asemenea masura incat pelicula se poate desprinde de lemn.

A se feri de inghet: depozitati in zone unde temperaturile nu scad sub 5°C.

In timpul aplicarii si uscarii, temperatura ambianta si temperatura stratului de acoperire nu trebuie sa scada sub 10°C.

Utilizati numai apa potabila pentru diluare.

Amestecati produsul folosind un bat sau o spatula. Evitati agitarea prea puternica pentru a nu introduce aer in produs care poate duce la formarea de bule in timpul aplicarii.

Ventilati camera in timpul si in urma aplicarii pentru a imbunatati uscarea.

Se poate calca pe podeaua acoperita cu produs a doua zi.

Dupa aplicare asteptati 48-72 de ore inainte de a aseza mobilierul sau covoarele deasupra podelei.

In primele 2-3 saptamani, stratul de acoperire nu este perfect uscat si ramane usor sensibil la apa. Daca podeaua este spalata si/sau se depune apa in unele zone dupa tratament, acest lucru poate provoca aparitia unei inflorescente reversibile pe pelicula stratului de acoperire.

Spalati imediat uneltele de lucru cu apa. Stratul uscat poate fi indepartat prin spalare cu acetona.

Reziduurile de acoperire vor fi eliminate in conformitate cu legislatia in vigoare. Nu varsati reziduurile in canalizare.

Datorita numarului mare de tipuri exotice de cherestea disponibile pe piata, se recomanda efectuarea unui test preliminar pentru a se verifica daca produsul s-a scurs, patat sau desprins datorita substantelor continute in lemn

Citiți mai mult
Detalii produs
LPPR
Recenzii
Fără comentarii

Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te