In urma cu 20 ani lua nastere brandul CasaIancu.ro, care  a avut ca biectiv principal de activitate, productia si distributia de antiseptic pentru cheresteaua care pleca la export dar si a adezivului pentru incleierea industrial a lemnului lamelar, playwood, etc. 

Odata cu schimbarile  care au avut loc pe piata lemnului, atat in Romania cat si in Tarile Arabe in 2010, unde se exporta peste 80% din fagul romanesc, CasaIancu.ro se reinventeaza si intra si pe piata de retail produse profesionale pentru uz domestic si industrial , acoperind tot spectrul de tratatment pentru lemn : aticrapare lemn, protectie UV, imbatranire controlata a lemnului, finisaje, impermeabilizare lemn, ignifug, insecto-fungicid, produse nanotehnologice pentru lemn. 

In paralel, incepe distributia de produse nanotehnologice pentru protectia tuturor suprafetelor: lemn, piatra, caramida, metal, plastic, inox, astfel ca piata depaseste domeniul lemnului si intra pe piata auto si a constructiilor. 

Promovarea serviciilor de ignifugare si insecto-fungicizare, tratamentul curativ al lemnului a venit ca un must din partea clientilor, care ne-au solicitat serviciile. Serviciile noastre s-au diversificat de-a lungul timpului iar in momentul actual am adaugat servicii de restaurare lemn, reaplicari finisaje, servicii de izolatie cu celuloza prin injectare automata, servicii de fumigare a marfurilor containerizate exportate din Romania in Australia si Noua Zeelanda, serviciu autorizat de Guvernul Australian.

La momentul actual CasaIancu.ro isi desfasoara activitatea in 3 directii: 

  • Productia si distributia de produse chimice –tratamente pentru lemn si alte suprafete
  • Servicii conexe in constructii: ignifugare, insecto-fungicizare,termoizolatii si fonoizolatii cu celuloza, fumigare.
  • Dezvoltare complexe de constructii de case individuale si duplexuri

Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te