Cum cumpar?

1. Comanda Online:

Pentru a gasi produsul pe care doriti sa il comandati navigati in meniul din stanga site-ului care este structurat pe categorii si subcategorii pentru a gasi mai usor produsul dorit.

Dupa ce ati gasit produsul dorit, adaugati-l in cos si continuati procesul de cumparare completand toate datele necesare din pagina de comanda.

In pagina de comanda trebuie sa completati urmatoarele:

  • datele dumneavoastra: informatii necesare pentru a trimite coletul catre dumneavoastra;
  • alegeti metoda de plata: plata online, numerar sau plata ramburs;

Inainte de a finaliza comanda va rugam sa revizuiti produsele adaugate in cosul de cumparaturi pentru a va asigura ca sunt produsele pe care le doriti.

Dupa ce ati finalizat procesul de comanda si ati apasat pe butonul FINALIZEAZA COMANDA o sa primiti pe email informatii cu privire la comanda care tocmai ati plasat-o la noi pe site.

Metoda de plata:

Comenzi online se pot plati ramburs (plata la curier) sau online cu cardul prin partenerii nostri de la Netopia.ro. Toate platile online cu cardul sunt securizate.

2. Comanda Telefonica & E-mail:

Pentru cantitati mai mari sau consultanta ne puteti contactat prin email sau la telefon.
Oferim posibilitatea de a face comanda si prin telefon la numarul: 0733 022 567 in intervalul: Luni - Vineri: 09:00 – 17:00 sau la email-urile: office@casaiancu.ro sau sales@casaiancu.ro

Transport si Plata

Produsele se livreaza la domiciliu prin partenerii nostri de la …. Curier.

Plata se poate face ramburs la curier sau online cu cardul in momentul cand finalizati procesul de comanda online pe site. Comenzile online se pot plati online cu cardul in mod securizat prin partenerii nostri Netopia.ro

Cardurile acceptate pentru plata online sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro.

Daca se constanta ca expedierea comenzii nu este posibila notificam clientul si urmatoarea procedura este cea de deblocare a sumei care a fost achitata cu cardul(conform legilor in vigoare deblocarea poate dura intre 1 si 30 de zile in functie de banca emitenta a cardului)

Livrarea produselor se face intr-un interval de 24 – 72 de ore din momentul in care ati plasat comanda online pe site si aceasta a fost procesata de catre un coleg de-al nostru. Comenzile intrate in site dupa ora 13:00 se prelucreaza in ziua urmatoare.

ATENTIE!
In cazuri neprevazute precum calamitati naturale, caz de forta majora, stare de urgenta sau stare de alerta livrarea produselor poate sa dureze mai mult de 48 de ore.

Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te