Bios Wood 224, incolor

Solutie insecto-fungicida concentrata pentru combaterea cariilor de lemn destinata in special celor ce construiesc case din lemn si mansarde.

Citiți mai mult
291,00 LEI (inclusiv TVA)
Greutate
 • 3L
 • 5L
 • 10L
 • 20L
In stoc
Cod SKU:
BW224I
Descriere

Solutie insecto-fungicida concentrata pentru combaterea cariilor de lemn destinata in special celor ce construiesc case din lemn si mansarde.

Produsul Bios Wood 224 este un insecto fungicid emulsionabil in apa, utilizat pentru prevenirea sau decontaminarea bustenilor, cherestelei proaspat taiate sau a lemnului uscat atacat de insecte de distrugere a lemnului.

Bios Wood 224 contine parte insecticida si parte fungicida. Bios Wood 224 este un insecticid emulsionabil folosit atat pentru tratamentul preventiv cat si pentru tratamentul curativ al lemnului in buna masura impotriva insectelor ce ataca lemnul, inclusiv pentru carii de lemn rasinos

 • Pentarthrum huttoni
 • Lyctus
 • Brunneus
 • Hylotrupes
 • Bajulus
 • Platypodidae

Pentru mai multe informatii aveti la dispozitie link-urile de mai jos

 • Fisa tehnica a produsului
 • Certificarile produsului: pagina 1, pagina 2, pagina 3, pagina 4

Modul de aplicare al tratamentului insecto fungicid pentru case din lemn si mansarde Bios Wood 224:

 • descarca documentul

Pentru ca un lemn netratat si introdus in casa va asigura un mediu prielnic pentru nenumarate carii de lemn care se vor dezvolta intr-o perioada de 1-3 ani si voi fi fortat sa fac santier in casa in care locuiesc, pentru a ajunge la lemn si a-l trata curativ.

Produsul Bios Wood 224 este fabricat pe componente in Elvetia si reprezinta un produs adaptat acarienilor din Romania, unde padurile nu sunt tratate, iar lemnul circula fara restrictii in toate directiile din tara netratat.

Pentru a face diferenta intre Bios Wood 224 si alte produse, va rugam sa verificati si sa comparati:

ATENTIE! - Chiar daca toate produsele se numesc anticarii, nu toate produsele anticarii ucid toate tipurile de carii. Comparati caror daunatori le este adresat produsul - marea majoritate a produselor sunt "anticari". Atata doar ca produsele aduse in tara din vestul Europei sunt in general produse folosite pentru lemnul din padurile lor, paduri tratate. De aceea, a aduce un produs anticarii din Europa fara sa testezi produsul pe cariile din padurile netratate si cheresteaua romaneasca este o greseala.Greseala apare atunci cand compari Bios Wood 224, anticarii, antimucegai pentru lemn, ce contine mai multe substante active pentru a acoperi toata gama de acarieni, cu alte produse anticarii care acopera doar 25% sau 50% din gama de acarieni care se gaseste frecvent in Romania.

Este foarte important sa aflati ca un produs anticarii cum este Bios Wood 224 este un produs curativ, lucru obligatoriu, pentru acest produs. ATENTIE! - Nimeni nu va informeaza ca un produs preventiv nu va omoara oualele depuse deja, va protejeaza doar impotriva depunerii de oua de carii.

ATENTIE! - comparati numarul de straturi. Cu Bios Wood 224 aplici un singur strat pe lemnul nou/vechi si neatacat de carii. Doar pe cel atacat de carii aplici doua straturi.

Citiți mai mult
Detalii produs
BW224I

Fișa cu date

Tratament
Lemn
Esenta
Altele
Brad / Molid / Pin
Exotic
Salcam
Stejar / Fag / Gorun
Tei
Constructie
Casa / Constructie lemn
Foisor
Mansarda
Mobilier Interior
Pazie / sageac
Placari exterioare cu lemn
Podea lemn
Tratament impotriva
Anticarie
Antimucegai
Recenzii
Fără comentarii

Contul meu

Meniu

Crează-ți un cont gratuit pentru a-ți salva articolele favorite.

Inregistreaza-te