Servicii de termoizolare si fonoizolare cu fibre de celuloza

Echipa noastra va poate monta izolatia cu fibre de celuloza, cu utilaj special de injectat materialul celulozic , beneficiind de calitatea unei lucrari de termoizolare si fonoizolare pe termen lung si cu factori de confort intern performanti, prin care viata d-voastra se imbunatateste permanent.

Avantajele termoizolarii si fonoizolarii cu fibre de celuloza

Economisiti peste 20% din factura de energie

Fibra de celuloza devine parte din lemnul montat la mansarda sau in casa, ambele elemente avand celuloza la baza. Astfel  se pastreaza o temperatura racoroasa  pe timpul verii si o zona de confort calduroasa pe timpul iernii. Eficienta izolatiei realizata de noi cu fibre de celuloza este vizibila in reducerea facturii d-voastra de energie electrica.

FONOIZOLARE

TERMOIZOLARE LA FURNALE

Absoarbe 90% din zgomote

Datorita modului de injectare (fibra de celuloza patrunde in cele mai mici spatii) si a densitatii mult mai mari 55kg-60kg/m3, in comparatie cu alte tipuri de izolatie, fibra de celuloza ofera o reducere superioara a transferului de zgomot prin acoperisuri, pardoseli si pereti.

Celuloza ignifuga, rezistenta superioara la foc

Fibra de celuloza este ignifuga, in plus, este cu 57% mai rezistenta la flacara decat orice alt tip de izolatie.

Serviciile noastre vin in completare cu servicii de ignifugare lemn, serviciu pentru care suntem autorizati IGSU. Astfel benefiati de o protectie completa impotriva focului.

My account

Click for more products.
No produts were found.

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in