New products

94.00 RON (tax incl.)
NANO-PROTECT® pentru plastice asigura protectie igienica cu durata indelungata de protectie, igienic pentru copii, care se aplica suprafetelor poroase sau neporoase tip pervaz, rame geamuri termopan pvc, suporturi din...
130.00 RON (tax incl.)
NANO-PROTECT® asigura protectie igienica pentru toate tipurile de suprafete textile exemplu: sintetice, lana ,matase, bumbac, lenjerie de pat, fete de masa, cearsafuri, jaluzele, corturi si textile tehnice, textile...
94.00 RON (tax incl.)
NANO-PROTECT® pentru geam, sticla, ceramica asigura protectie igienica cu durata indelungata de protectie, igienic pentru copii, care se aplica suprafetelor neporoase ferestre, fatade de sticla, oglinzi, lentile,...
130.00 RON (tax incl.)
NANO-PROTECT® STONE 1 este o solutie gata de utilizare, transparent pentru suprafete din piatra, piatra naturala, minerale, dale, beton, caramida , suprafete absorbante sau putin absorbante.
58.00 RON (tax incl.)
LASUR CERAT este un produs pe baza de apa, cu rasina acrilica si ceara si proprietati de impermeabilizare, utilizat special pentru lemnul expus la exterior dar si pentru interior.
58.00 RON (tax incl.)
Lac Pentru Gard si Pergole este un produs pe baza de apa, cu rasina acrilica si proprietati de impermeabilizare, utilizat special pentru lemnul expus la exterior dar si pentru interior.
58.00 RON (tax incl.)
Bait Impermeabilizant Mat este un produs pe baza de apa, cu rasina acrilica si proprietati de impermeabilizare, utilizat special pentru lemnul expus la exterior dar si pentru interior.
265.00 RON (tax incl.)
Tratare lemn non-toxic, care ofera un aspect rustic, cu aspect imbatranit frumos de vreme care are nevoie doar de o singura aplicare.

My account

Click for more products.
No produts were found.

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in