Mai jos va prezentam imagini de la una din lucrarile noastre. Aceasta a avut loc langa Ramnicu Sarat si pentru care s-au executat urmatoarele operatiuni: decojirea lemnului in totalitate, tratamentul insecto-fungicid, tratamentul ignifug si tratamentul de impermeabilizare a lemnului.

Pentru operatiunea de decojire a lemnului s-au folosit topoare de tamplarie ascutite. Pozitionarea lemnului in spatiu ingust a necesitat o gandire strategica de rotire a lemnului, astfel ca oamenii sa fie cat mai protejatii la ridicarea barnelor grele si in acelasi timp randamentul sa fie unul constant.

Pentru insecto-fungicizarea si ignifugarea lemnului s-au folosit vermorelele clasice de 12 L capacitate. Este de specificat ca nu utilajele de aplicat produsele sunt importante in serviciile de acest gen ci faptul ca se aplica produse de inalta calitate conform specificatiilor tehnice. Produsele utilizate in aceasta etapa au fost Bios Wood 224 color galben si Bios Wood Ignifug care amestecate conform fisei de aplicatie, prin pulverizare, asigura impregnarea in structura lemnului a substantelor active. S-a utilizat Bios Wood 224 galben pentru a genera siguranta beneficiarului ca produsele s-au aplicata pe toate suprafetele. Am identificat grinzi deja atacate de cari si blue stains, pe care le-am indepartat, chiar daca am eliminat si caria din lemn.

Dupa 24 de ore de la aplicarea produselor insecto-fungicide s-a aplicat produsul de impermeabilizare lemn. Acesta este necesar intrucat lemnul tratat doar insecto-fungicid si ignifug este in pericol sa isi piarda din tratamentele aplicate datorita spalarii prin ploi repetate. Mai mult, tratamentul de impermeabilizare este necesar intrucat acesta ajuta la limitarea craparilor acestuia, favorizant o uscare uniforma a lemnului.Produsul folosit pentru impermeabilizarea lemnului se numeste Componenta B si este un elastomer siliconic care lasa lemnul sa "respire" dar respinge umiditatea exterioara. Aplicare acestui produs se face doar cu trafaletul cu burete.

Lucrarea de la Rm Sarat a durat 2 zile si s-a finalizat cu Eliberarea unui Certificat de Garantie impotriva carilor pentru o perioada de 12 ani si Eliberarea unui Raport la Ignifugare pentru o perioada de 5 ani.

Putem oferi garantii de pana la 25 ani pentru ca lucram cu produsele noastre si intelegem exact care sunt calitatile acestor produse.

Prin aceste lucrari pe care vi le prezentam vrem sa se inteleaga ca puteti apela la noi pentru urmatoarele situatii:

  1. cand doriti sa va tratam lemnul la dumneavoastra acasa si sa aveti certitudinea aplicarii acestora, oferindu-va Certificate de Garantie de lunga durata
  2. cand doriti sa va livram lemnul deja tratat si sa aveti certitudinea aplicarii acestora, oferindu-va Certificate de Garantie de lunga durata
  3. cand doriti sa deveniti aplicatorii produselor noastre. Noi va vom pune la dispozitie toate informatiile si certificarile pentru a oferi Garantii de lunga durata.
  4. cand o persoana particulara doreste sa aplice produsele noastre pentru uzul personal.