SERVICIUL DE IGIENIZARE SI CONSERVARE A TUTUROR SUPRAFETELOR DIN LOCURILE PUBLICE SI DIN CASE SI LOCUINTE

Serviciul de igienizare si conservare este indicat si dovedit ca fiind unul fara de care nu se mai poate trai in siguranta, conform cu materialele moderne in care se investeste din ce in ce mai mult si care trebuie sa aiba ca scop general: siguranta, confortul si chiar relaxarea daca vorbim de spa-uri, pub-uri , piscine.

Serviciul de igienizare si conservare a suprafetelor are ca scop mentinerea pe timp cat mai indelungat a unei suprafete materiale- fie ca este geam, canapéa, scaun, masa din lemn, podea din piatra sau granit, metal - la nivelul  de nou, curat si nanoigienizat pe timpul utilizarii acestor materiale fara sa intervina imbatranirea sau deteriorarea suprafetelor.

Exemplu de servicii pe care le putem presta si pentru orice casa sau locatie publica :

  • Serviciul de igienizare si conservare a geamurilor: acest serviciu consta in aplicarea produsului  Nano-Protect® pentru geam si ceramic pe suparfata geamului avand urmatoarele avantaje: la exterior protectia este permanenta si spalarea geamurilor nu mai este necesara. Ploaia va spala intrucat geamul se transforma in geamul “smart” cu autospalare. In cel mai rau caz spalarea se va reduce la o strgere cu o carpa uscata. Deasemenea prin aplicarea produsului  Nano-Protect® pentru plastic pe ramele din PVC ale geamurilor vom genera aceleasi avantaje ca si pentru geam.
  • Serviciul de igienizare si conservare a pardoselilor: acest serviciu consta in aplicarea produselor in functie de ce reprezinta pardoseala: parchet masiv, melaminat, marmura, granit, piatra, etc.Avantajele aplicarii acestor produse sunt: mentinerea curateniei nu se  mai face prin utilizarea detergentilor ci doar prin spalare usoara cu apa, suprafata tratat isi va mentine vizibil si permanent imaginea de nou, identic cu momentul in care a fot cumparata, slefuirea acestora nu mai este necesara. De aici si avantajul ca un bun bine igienizat si conservat va putea fi vandut mult mai tarziu, ca fiind nou, intrucat acesta se va mentine nou.Nu in ultimul rand pentru restaurante, pub-uri, spitale, piscine, gari, Sali de teatru, mall-uri,  avantajul consta in faptul ca igienizarea este constanta si mentinuta timp indelungat, tratamentele cu Nano-Protect® dupa aplicare tind catre permanenta.
  • Serviciul de igienizare si conservare a textilelor din locurile publice si casele oamenilor. Prin aplicarea produsului Nano-Protect® pentru textile draperiile din salile de teatru, scunele din cinematografe, fetele de masa si perdelele din restaurante si baruri nu se  vor mai pata sau murdari . Varsarea unui pahar de vin sau a unei cesti de cafe ape o fata de masa se va reduce doar la aplicarea pe fata de masa a unui servet absorbant, iar fata de masa va ramane curate, igienizata si conservata in continuare.
  • Serviciul de igienizare si conservare pentru benzinarii in care, prin utlilizarea produselor Nano-Protect® pentru piatra putem aduce zona de alimentare la nivelul de depoluare a zonei cerut in Europa. Deasemenea Nano-Protect® pentru piatra foate fi folosit  in interiorul benzinariilor pentru mentinerea unei igienizari si conservari constant. Tot in benzinarii, utilizarea Nano-Protect® pentru geamuri si ceramica, va elimina stresul spalarii constante cu detergent. Spalarea va avea loc foarte rar intrucat geamul se transforma in geamul “smart” cu autospalare iar daca se va folosi doar apa.