1 leu+TVA/mp/om

Oferim in gama noastra de aplicari si servicii de impermeabilizare si hidrofobizare a tuturor suprafetelor ce necesita aceasta operatiune.

IMPERMEABILIZAREA / HIDROFOBIZAREA GARDURILOR DIN PIATRA, CARAMIDA, MATERIAL POROS SAU MAI PUTIN POROS

AVANTAJELE SERVICIULUI

 • Tratamente nanotehnologice permanente sau care tind catre permanenta. Asta inseamna ca puteti avea o garantie data echivalenta suportului pe care se aplica. 
 • Prin aceste tratamente va oferim siguranta ca veti  pastra aceiasi culoare a suprafetei pe care se aplica. Exemplu: caramida in timp se decoloreaza, tratata cu Nano- Protect®, aceasta va ramane la fel ca si culoare, permanent intrucat este un tratament hidrofob si rezistent la UV
 • Igienizarea permaneneta a suprafetei: intrucat respinge mizeria, tratamentul aplicat va asigura autocuratenia gardului sau doar spalarea cu furtunul cu apa pentru a descoperi aceiasi culoare a suportului. Suportul, indiferent ce material este, ramane ca nou in permanenta.
 • Chiar daca va confruntati cu patarea pietrei prin aparitia efluorescentei, a muschilor sau deteriorarea naturala sau determinate de agenti chimici, serviciul nostrum va garanteaza protectie permanenta.
 • Prin solicitarea serviciilor noastre veti avea garantia reala a unor  aplicatii responsabile cu produse profesionale.
 • Costurile serviciilor noastre sunt: costul produselor + costul transportului+costul cazarii ( daca este necesar ) + serviciul de 1 leu +TVA/mp/om. In general la o suprafata de 100-200mp lucreaza unul sau doi oameni timp de o zi sau doua, in functie de conditiile suprafetei.

IMPERMEABILIZAREA / HIDROFOBIZAREA  SUPRAFETELOR INTERIOARE DIN MARMURA, GRANIT, GRESIE, FAIANTA, PERETI INTERIORI CU LAVABILA

AVANTAJELE SERVICIULUI

 • Prin serviciul aplicat in interiorul constructiilor se beneficiaza in primul rand de igienizarea permanenta a zonelor in care munceste si traieste omul. Locul de munca sau locuinta, dincolo de curatenia zilnica trebuie sa aiba o igienizare permanenta. Prin igienizare trebuie inteles ca produsele noastre Nano- Protect® ofera aceasta sansa de a reduce numarul de bacterii de pe zonele  foarte mult traficate: holuri, intrerupatoare, clantele usilor, butoanele de la lift, sala de mese, toaletele. Transpiratia unui coleg care acceseaza clanta poate fi mediul de transmisie al bacteriilor si virusilor, urmatorului care atinge clanta.
 • Acest serviciu se garanteaza pentru 1 an.
 • In plus prin tratamentul aplicat pe podele sau pereti, acestia nu se vor mai pata irevocabil niciodata.
 • Prin tratamentul de hidrofobizare si igienizare a podelelor, curatenia se poate reduce doar la apa si mop. Detergentul nu se mai foloseste si astfel se fac reduceri pe costuri.
 • Gresia, faianta, marmura, lavabila sau parchetul vor ramane cu aceiasi textura proaspata in permanenta, ca obiectele noi, nu vor suferi decolorari si nice deteriorari datorita razelor UV sau produselor chimice utilizate.
 • COSTUL SERVICIULUI: costul produselor + costul transportului+costul cazarii ( daca este necesar ) + serviciul de 1 leu +TVA/mp/om. In general la o suprafata de 100-200mp lucreaza unul sau doi oameni timp de o zi sau doua, in functie de conditiile suprafetei.

SERVICIUL DE CONSERVARE  PERMANENTA A GEAMURILOR , TENCUIELII DECORATIVE SI ORICAROR SUPRAFETE EXTERIOARE

AVANTAJELE SERVICIULUI

 • Cu toate ca pentru geamuri  serviciile oferite pana acum au insemnat doar curatarea permanenta, oferim serviciul de conservare a geamurilor exterioare astfel ca prin aplicarea produsului  Nano- Protect® pentru geam praful, polenul si apa nu mai patrund in porii geamului, astfel ca apa de ploaie va spala natural geamul exterior. 
 • Reducerea de costuri in acest caz este evidenta  prin faptul ca se elimina costul spalarii geamurilor.
 • Pentru tencuiala decorativa, este evident ca la o calitate inferioara a tencuielii ai nevoie de o imbunatatire pentru ca sa nu ai atac de raze UV care sa-ti decolorize decorative sau crapaturi prin care sa patrunda infiltratiile. Pentru acest lucru serviciul nostrum va ofera garantia pastrarii culorii decorative si a lipsei de infiltratii .
 • COSTUL SERVICIULUI: costul produselor + costul transportului+costul cazarii ( daca este necesar ) + serviciul de 1 leu +TVA/mp/om. In general la o suprafata de 100-200mp lucreaza unul sau doi oameni timp de o zi sau doua, in functie de conditiile suprafetei.